lauantai 9. marraskuuta 2013

Verhot

Joulusiivous on edennyt sen verran, että kylppärin lisäksi nyt on myös keittiö puunattu. Tapanani on keittiön suhteen ns. räjäyttää kaapit ja heittää kaikki vanha/ylimääräinen pois ja taas sitä roinaa oli kertynyt, varsinkin muovikippoja, niitä tulee aina jostain syystä kerättyä isot pinot kaapit täyteen, huoh. Tällä kertaa lähti melkein täysi jätesäkillinen rikkinäistä/turhaa rompetta ja vanhaksi mennyttä kuivamuonaa roskiin. Mutta nyt on taas kaapeissa tilaa ja yhden huoneen saa taas yliviivata listalta. 

Ja siitä päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Nyt kun keittiö on selvitetty ja koska huomenna on isänpäivä, jonka myötä joulun valmistelut pääsevät kunnolla vauhtiin, niin sen kunniaksi päätin ripustaa keittiöön jouluverhot. Oli kyllä mukavan rentouttavaa iltapuuhaa silittää verhojen säilytys ryppyjä sileäksi ja hymäillä samalla taustalla soivalle Jouluradion soittolistalle :) Nämä kyseiset verhot ovat palvelleet nyt keittiössä viimeiset 3 joulua ja vielä en ole niihin kyllästynyt.


Ihanaa iltaa kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Voi mitä toimeliaisuutta! (: Täytyy varmaan itsekin alkaa harkita tuota huoneittain suursiivousta.

  Kivaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä omalla kohdalla todennu että tuolla huone kerrallaan -siivoamisella säästää paljon enemmän hermoja :D Ja on kiva kun siivotun huoneen voi aina urakan jälkeen palkita laittamalla sinne jotain jouluista, tulee hyvin toteutettua sitä pikkuhiljaa koristamistakin samalla :)

   Poista